Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 23 oktober 2016

Följer ni mig på Instagram`

Klicka här.

Jag är inte speciellt intresserad av FB, har aldrig riktigt hittat in där. Däremot är Instagram snabbt, enkelt och jag fixar det på en sekund med min mobil.

Själv följer jag mest en massa storstjärnor från Amerikat. Det tycker jag är galet roligt. Till exempel flera av skådisarna från Greys Anatomy. April Kepner är aktiv som tusan och publicerar ständigt bilder från inspelningarna.
Hennes man i serien, Jackson Avery, är en talare av rang och lägger gärna upp viktigheter.

Hela gänget från Sex and the city.
Jag älskar dem allihop.

Jag följer Goldie Hawn, Pierce Brosnan och Rita Wilson för att de framstår som oerhört sympatiska. Gerard Butler för att han är snygg. Harrod´s, Harvey Nichols och Liberty för att jag alltid längtar till London.
Jag följer flera stora klädmärken som Roberto Cavalli, och jag följer både Hilary Clinton och president Obama.

Jag följer Annie Lööf, och Birgitta Olsson för att hon följde mig först (hon kommer ut på Forum framöver, så mest av den anledningen tror jag.) Jag följer alla bokhandlare och bibliotek som följer mig, och några svenska stjärnor som till exempel Pernilla Wahlgren, Carola och Lena Philipsson.
Några svenska komiker, som Hellenius, som vet hur man utnyttjar mediet.

Sedan några privata kompisar, många författarkollegor och annat löst kulturfolk, inalles just nu 430 stycken, som jag på allvar är intresserade av.
(Jag har tagit bort några som aldrig kan visa en fläck, det tycker jag är ointressant. #älskadeunge är en hysterisk hashtag som ofta används av de som vägrar visa något som inte är perfekt. Gäsp, så tråkigt.)

Det var det. Morgonens inlägg om en helt annat socialt media.
Så kan det gå.

Nu ska jag skriva, planera en timmas föreläsning, bada och njuta av en - vad det verkar - genommolnig dag.
I morgon åker jag till Bollnäs.
Det ska jag publicera många bilder på.

Toodeloo.

3 kommentarer:

Ezter sa...

Följer bara vänner, folk som jag träffat och så dig :)

Åsa Hellberg sa...

Haha tack Ezter!

Kristina W sa...

Haha åh vad jag älskar din ärlighet Åsa. Att du följer "Gerard Butler för att han är snygg". Så sant :) P.S. Jag tycker att han sjunger ganska bra också.