Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 24:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


onsdag 26 oktober 2016

Hade tänkt vara ledig idag,

men stuvar om så att jag tränar och är halvledig på fredag istället, så kan jag jobba fram till ett idag innan jag ska till kiropraktorn.
Bra tänkt, eftersom min favvistränare har tagit ett extrapass mitt på dagen på fredag vilket passar finfint ihop med mitt behov av att skriva på morgonen.
Och med min deadline, OMG.

Nu ska jag duscha, sedan jobba.
Wohoo.

Ps, nattens kudde gjorde inte underverk.
Ska titta på en annan, på typ Hemtex, i eftermiddag.

Wohoo2

3 kommentarer:

Simona sa...

Bra jobb-dag, låter det som! Återkom med kudd-rapport; tror alla mina kuddar är typ 30 år gamla, kanske dags att uppdatera kudd-parken ...
:)

cyndi sa...

Jag vill också ha kudd-tips.
Hamnade på ett B&B i somras som hade satsat på det där med sköna sängar. Kuddar och madrasser liksom tog hand om mig när jag sov. Och jag vaknade utvilad. I hela kroppen. Mitt liv blev inte det samma efter det.

Elisabet Nielsen sa...

Jag ser också fram mot kuddtips! Här om året investerade jag i en ny kudde, bara för att konstatera efter några veckor att den var för hög och för hård. Jag hade (medan jag försökte sova på den) hela tiden en känsla av att jag höll på att rulla av den. Eller att jag fick sträcka min tämligen korta nacke alldeles för mycket för att finna en bekväm sovställning.

Istället sover jag nu på min gamla kudde, som mest av allt påminner om en sammansjunken sufflé när jag vaknar. Och avtrycket efter huvudet reser sig inte med mindre än att jag skakar den. Ny kudde behövs, men jag har varken råd eller lust att göra om samma misstag igen.