Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 12 oktober 2016

Hos kiropraktorn igår,

och idag fick jag ställa in min jympa för att jag behöver ta värktabletter för nacken som bara inte tänker ge sig! Idag är den värre än på länge.
Men jag hoppas att det har med gårdagens behandling att göra. Jag tänker utöver tabletterna lägga på is, som ska vara bättre än värme när man har nackspärr (enligt min kiropraktor - som jag går till helt gratis eftersom jag har frikort.)

Jag har helt och hållet tappat lusten för att promenera, så där så att det finns ett riktigt motstånd mot det. I våras gjorde jag ju både och; tränade på friskis och tog en liten promis då och då.
Jag ska nog försöka göra ändå. Trots motstånd. Det brukar ju faktiskt funka.
Och det är bra för nacken om jag rör mig. Vifta med armar och sånt ska jag låta bli när jag har ont
(ergo ingen jympa.)

Istället för att träna ska jag jobba. Hurra för det i alla fall. Nacken är rakt framåt och det gillar den, så det kommer inte att vara några problem.

Tjohejsansvejsan.




4 kommentarer:

cyndi sa...

Hoppas den snart blir bättre den där nacken.

Elisabet Nielsen sa...

Hoppas att nacken bättrar sig snart. Passa gärna på att ta en promenad och njut av färgprakten träd och buskar bjuder på så här års.

Annika Estassy sa...

Men alltså, vad är det med oss? Snart rullar vi väl omkring i varsin permobil. :)

Åsa Hellberg sa...

Tack Cyndi och Elisabet!

Annika; haha, ja.