Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 28 november 2016

Hjälp.

Miss Cat verkar ha slutat tillverka sanden jag har använt till Misses låda i snart 18 år.
Ickeklumpande, doftfri.
Den här.

Har ni något förslag på något liknande. Jag behöver inga förslag på klump och pelletsvarianten. Vi trivs båda med den klumpfria sanden.

TACK!!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi kör med Ever clean å tycker det funkar utmärkt ��
Jeanette med Lexi, Michelangelo å da Vinci

Åsa Hellberg sa...

Tack Jeanette, men det är väl klump?

Anonym sa...

Hmmmm sorry. Hade inte koll på vad du menade med klump. Det är sand som gör så att när de kissat blir det en fin boll att fiska upp... Är det så du menar?
Jeanette

Simona sa...

Kollade på Hemfoder.se men alla verkar vara klumpbildande. Jag tror att mitt Hemköp har nån billig icke-klump, men jag kan ha fel. Jobbigt läge.

Linas drake sa...

Om du går in på mathem och kollar så har de flera som inte är klumpbildande. Catsan och Fresh & Easy i alla fall. Om det är en trend att sluta göra sådan kan det ju vara värt att bunkra...