Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 15 november 2016

Hur har du det på semestern då, Åsa?

Jo tack, än så länge går det väldigt bra, måste jag säga.

Jag har sett ett par avsnitt av Luther, som jag inte har sett tidigare (trots snyggingen Idris Elba), har pratat med Helen, borstat Misse, försökt fatta varför han sitter och stirrar på mig, gett honom godis som han åt upp, och nu sitter han och stirrar på mig igen.
Snart kommer han att börja putta på mig och då ger han inte upp om jag inte kliar honom.
Jaja.
Han är gammal och får precis allt han pekar på.

I morgon måste jag vara hemma precis hela dagen (vilket är synd för jag att tänkt träna) för då kommer någon som ska göra rent ventilationen.
Mellan 8 och 17 är det sagt (eller lämna nyckel men jag har träffat för många hantverkare som inte fattar det där med katt och öppna dörrar) om nu inte min lägenhet är först ut, vilket inte är troligt eftersom jag bor på andra våningen.

Men det är en helt perfekt dag för att städa så i morgon ska jag vara lika grundlig som städfirman var som jag anlitade när jag var sjuk.
Det kommer att bli så himla rent att jag kan äta på golvet efteråt.

Wohoo.
Semester.
I love it.
So far.




Inga kommentarer: