Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 5 november 2016

Jag har börjat se The Crown på Netflix.

Den handlar om Drottning Elizabeth och hennes många år på tronen.

Det enda problemet med serien tycker jag är att man kan historien. Det kommer inte att bli några överraskningar eller andlösa vändningar, för allt har stått att läsa om denna en av världens mest välkända familjer.
Men om man bortser från det, så är serien fantastisk och jag ska definitivt följa den.
Skådisarna är superbra, och hon som spelar Elizabeth, Claire Foy, är grym. Jag har aldrig sett henne tidigare vad jag vet.

Så det är vad jag ska göra nu. Dra för gardinerna i min soffhörna så att jag slipper känna mig iakttagen (moderna hus står tätt), och sedan se avsnitt sex.
Wohooo.




2 kommentarer:

Simona sa...

Claire Foy spelade Anne Boleyn i Wolf Hall. Fantastisk serie. FANTASTISK.

Åsa Hellberg sa...

Inte sett.