Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 4 november 2016

Jag säger väl till den dagen

någonting är annorlunda här hemma.
Vi kan ta söndag som exempel.
När den dagen har gått borde jag kunna säga att jag
1. har tvättat
2. gjort momsredovisning
3. Sett Fantomen på Operan

= varit ledig en hel dag utan att ens titta i mitt manus.

Om det ska lyckas (vilket det måste, möjligtvis kan jag skjuta på tvätten) så har jag två blådårejobbardagar nu, fredag och lördag.
Så vi säger väl så, tänker jag.
Och så kan vi väl höras söndag kväll så får vi se hur det har gått och om jag har fått någon närbild på Jöback som Fantomen.

Iiiiiiiiiiii

2 kommentarer:

Kristina W sa...

Ååååh lyckost som ska få se Fantomen redan nu! Jag får vackert vänta till i slutet på januari. Du får återkomma med en recension :) Lycka till med skrivandet, själv arbetar jag hemifrån idag och hoppas kunna få ner några ord mellan telefonsamtalen :)

Ninas corner sa...

Såg Fantomen i söndags. Älllllskar musiken, men jag måste säga att Jöback inte är min favorit-fantom. Tyvärr. Men det kunde jag överse med då musikalen är så fantastisk ändå att se och uppleva. Hoppas du får en fin stund på Cirkus.