Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 16 november 2016

Precis när jag var klar med allt utom golven

kom ventilationsrensarna.
Två unga artiga herrar.
Så fort de har gått ska jag dammsuga och tvätta golven, stackars Misses värsta värsta värsta med det är tvunget emellanåt när det inte att funkar att sopa (som jag gör ofta och gärna.)

Det är helt perfekt timing.

Senare ska jag rensa balkongen och se hur mina julbelysningar ser ut.
Det är snart dags, and I löööv it!

Men först vill jag rekommendera bra dokumentärer som jag har sett den senaste tiden.
På SvtPlay:
Vägen till vita huset. Två avsnitt. Om Clinton och Trump.
Ditt förutbestämda liv, fyra avsnitt men verkar bara vara tre kvar på play nu. Superintressant för oss som intresserar oss för människor. Väldigt intressant avsnitt om droger (tror att det var det tredje), bland annat cannabis och psykoser.
Sedan gjorde Folke Rydén en bra innan valet som är väl värd att se. Från Clinton till Clinton.
På Netflix:
Audrey & Daisy. En gripande dokumentär om sexuella övergrepp och om näthat, om att inte bli trodd. Om samhällen som tar förövarnas parti.

Varsågoda!




2 kommentarer:

Ezter sa...

Så bra de kom innan du tagit golven!

Åsa Hellberg sa...

Ja, jag väntade med dem, hehe.