Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 26 november 2016

Under förmiddagen såg jag det sista avsnittet

av de fyra nyinspelade, av Gilmore Girls, och äntligen satt det. De tre första blev jag lite besviken på, det var som om de inte hade något att berätta, men i det fjärde. Åh, det fjärde. Jag var tårögd i det en och en halv timma långa avsnittet.
Slutet var fantastiskt och skulle kunna bädda för en fortsättning, men jag tror inte det blir någon. Att lämna det så här var perfekt och istället kan man spekulera och hitta sin egen fortsättning.

Jag ÄLSKADE sista avsnittet!

Nu tänkte jag leta reda på gårdagens svt-kalas, såg lite innan jag somnade när jag kom hem, men strax före ett gick mina ögon i kors och nu vill jag se klart.
En härlig nostalgiresa, tycker jag.

Vad gör ni? Har ni bakat? Pyntat? Skitit i allt?




4 kommentarer:

yasmine sa...

Jag såg också svt-firandet igår! Gillade nostalgin där! :)
Orkade faktisk se hela också!

Åsa Hellberg sa...

Ja, jag såg resten precis. Jättehärligt program, de kunde gärna få ha en del två:)

Anonym sa...

Jag har tagit fram stjärnor och stakar. Jag gillar skenet som blir av dom. Gillar mina mässing sjärnor. Det är bästa skenet. Sen bakade jag goda pepparkakor. Så jag är adventsnöjd �� /Meit

Åsa Hellberg sa...

Meit; härligt! :)