Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 19 januari 2017

Den här veckans tredje träning.

Jag räknar från lördag, eftersom det var då jag började om på ny kula.
Idag är det gympa. Wohoo. Jag har så dålig kondis just nu att vissa åttioåringarna skuttar förbi mig små harar när vi ska springa lite.
Men.
Det kommer att bli bättre och jag tar trapporna istället för hissen när jag inte har något att bära på.

(Men ni fattar när utmaningen är att kanske klå en äldre pensionär i en gympasal ...)

Hoppas jag får manuset tillbaka idag så att jag kan börja jobba i det, men livet kom emellan för min förläggare och om jag inte hinner till 15 februari så förlänger vi med någon vecka.
Det är ingen panik men det vore skönt att komma igång ordentligt.

Under de här dagarna har jag förträngt nian, som jag ju har börjat skriva på och skulle förstås kunna jobba med den men det känns inte som jag har lust just nu. Jag måste nog läsa igenom det jag har skrivit för att få tillbaka den.
Det är ju egentligen emot det jag brukar säga om att inte redigera under tiden man skriver, men när det går tid emellan skrivpassen är det nödvändigt att gå tillbaka.
Särskilt om man har fått in ett annat manus i huvudet som jag har nu.

Nåväl.
Jag har först träning och sedan arbete med en viss del av manuset idag. Resten kanske jag kan påbörja i morgon.
Hurra!

2 kommentarer: