Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 22 januari 2017

Jag har sovit dåligt i natt, drack enorma mängde kaffe igår,

så idag tar jag ledig från arbete och åker till frissan och sedan ingenting, ingenting, ingenting.

I morgon ska jag till stan på lunch (återkommer eventuellt med bilder) så då kommer det inte heller att bli något gjort.
Men sen så.
Resten av veckan blir det bara jobb och träning. Jag ska på en födelsedagsuppvaktning på fredag, och på bio på söndag. That´s it.
Det borde rimligtvis göra att jag får ordning på det som jag har flyttat på i Sonja3. Om det nu går att få ordning på. Jag har den här veckan på mig att komma på det.

Det var väl det.
Söndag, dag efter drama.
Jag tänker fortfarande på killen som blev skjuten och hoppas så att han klarar sig.


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag kommenterade ditt förra inlägg när vi kom hem inatt. När jag sen valde googlekonto försvann hea kommentaren. Jag orkade inte upprepa den, men jag avslutade den med att jag hoppades du skulle få nån sorts sömn inatt. Vilken oerhört obehaglig upplevelse! Det var tur du inte gick ner med nycklarna, att du var klar som du var i tvättstugan osv. Har du fått veta hur det är med offret? Stor kram till dig idag!

Åsa Hellberg sa...

Nej, jag vet inget alls mer än det som tidningen skriver och de verkar i alla fall inte ha några nya uppgifter.
Tack!