Fastställt höstprogram

ÅSAS HÖSTPLANER.

SEPTEMBER:

12 september, Eskilstuna stadsbibliotek
19 september Books & Dreams, Stockholm
21 september, Biblioteket Farsta
28 september, Books & Dreams, Göteborg
29 september, Bokmässa, Göteborg . 11-12 minglar i Bonniers monter. 14.30 - 14.50 Bonniers monter, stora scenen, samtal med Teresa Knochenhauer, signering.
30 september, Bokmässa, Göteborg. 10.00 Bonniers lilla scen, samtal med Teresa Knochenhauer, signering. 12-13.30 Minglar Bonniers monter.

OKTOBER:

3 oktober, Vimmerby
4 oktober, Västervik
5 oktober, Forsbacka Bibliotek, Gävle
10 oktober, Höganäs.
11 oktober, Båstad.
12 oktober, Ystad
21 oktober, Sala stadsbibliotek
25-29 oktober, Västkusten. Återkommer med bekräftade planer i Lysekil, Tanumshede, Strömstad och Uddevalla.

NOVEMBER:
16 november, ABF Gästrikland. Ockelbo.
23 november, Vuxenskolan, Stockholm. Samtal med Annika Estassy
söndag 8 januari 2017

Lååång sovmorgon hos Hellbergs.

Men nu drar jag igång den här arbetsdagen och det ska bli mig ett sant nöje, minsann.
Jag ska göra lite pappersgrejer, men mest ägna mig åt manus och att läsa sådant som kan bidra till att mitt manus blir bättre. Typ så.

Igår kväll tittade jag snabbt igenom tredje säsongen av Skam, den hyllade norska serien, och jag känner kanske fortfarande att den inte är något för mig, däremot måste det ju vara en fantastisk serie för ungdomar. Någon vuxen sa att de tittade på den för att det är en välgjord dramaserie, men jag undrar om en lika välgjord serie om åldringar hade dragit lika mycket.
Det är något med ungdom, tänker jag.
50-åriga tanter friar till den unga skådisarna, ungefär som de gör till våra unga svenska popstjärnor (Måns Zelmerlöv har många gånger vittnat om det.) Jag har inte sett att äckelgubbar kontaktar de unga flickorna i serien, men det händer alldeles säkert.
Oavsett,
bläh.

Jag har också sett klart på House och det var inte ett så illa slut ändå. Eftersom jag ville vara lite förberedd hade jag läst på innan och sett något som var mer spekulation än det verkliga slutet. När jag hittade någon som beskrev det som faktiskt till sist hände kunde jag ju faktiskt titta, tack och lov för spoliers. Hehe.

Ps. Jag är FÖR lyckliga slut, om nu det har undgått någon.

Inga kommentarer: