Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 26 februari 2017

Good morning, Oscars lovers.

Eller det kanske inte ni är men jag är laddad.
Inte så mycket med sömn som jag hade hoppats efter att ha tittat på House of cards till två i natt, men jag sover en stund i eftermiddag istället.

Får jag be er om en tjänst att kommentera det här inlägget och berätta om det är något annorlunda mot förra gången?
Jag har ändrat en inställning men vet inte hur den blir i praktiken.
Tack på förhand.

Annars då?
Jo tack, jag såg på Mello igår. Men med ett öga. Det var en rätt kass omgång, tycker jag, där det har varit bra i de tidigare programmen.
Jag ser att Loreen har blivit hyllad, men budskapet hon eventuellt hade nådde inte fram till mig. Inte ett dugg hennes fel, det är jag som har svårt att tolka annat än klarspråk och när jag inte riktigt hör texten blir det svårt.
Jag ska försöka se det igen så att jag också fattar.

Idag, nu rättare sagt, ska jag se This is us - som jag helt enkelt glömde i torsdags - och sedan skid-vm och kanske läsa lite. Det blir en dag inomhus och det gör inte mig ett dugg.
Ute är överrreklamerat, i alla fall är det min ursäkt.
Jag har inte varit ute frivilligt en enda gång på hela vintern.

Men snart är det vår. Då ska jag. Nog.


7 kommentarer:

Simona sa...

Ute är SÅ överskattat.

Simona sa...

Och jag har fått välja bilder med gräs eller bilar eller skyltar hela tiden för att kunna kommentera, så ingen skillnad för mig. Men märker visst motstånd mot att kommentera pga det blir bökigt med kontrollen. Nu fick jag t.om göra TVÅ kontroller, gaaaah.

Eva-Lotta sa...

Det har ju alltid stått att man ska bevisa att man inte är en robot, det hoppar jag över. Ska prova det nu också, men antar att det inte går längre.

Eva-Lotta sa...

Som tidigare!

Elisabet Nielsen sa...

Såg ett program, det sista i en serie, tror jag, på Kunskapskanalen om den australiensiska kusten. Så intressant att jag missade Mellon. Tydligen ingen större förlust.

Elisabet Nielsen sa...

Som tidigare. Jag måste vara inloggad på Blogger för att kunna lämna en kommentar hos dig utan strulande, men det är ingen skillnad mot tidigare.

Anonym sa...

Dina inställningar som du har gjort är kanske en liten skillnad men jag kan inte säga vad. Så det är helt ok !
Mellon är nått som jag måste se men sen blir jag besviken jämnt. Gillade iaf Jon Henrik. /Meit