Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 22 mars 2017

Bra dag i skrivstugan.

Efter fyra timmars intensivt arbete, är jag trött (och nöjd.)
Under de timmarna reser jag mig kanske ett par gånger för att fylla på kaffe, gå på toa och sträcka mig, men inte mer än så. När jag väl börjar jobba är jag helt och hållet fokuserad och det känns bra att jag funkar så.
Däremot pallar jag ju inte fler timmar och det behövs tack och lov inte just nu i alla fall.
OM det hade det, skulle jag nog försöka göra något annat ett par timmar och sedan jobbat en stund till.

Well.
Istället ska jag läsa lite och göra min sjukgymnastik. Jag promenerade länge i stan igår och det får räknas som motion eftersom jag inte är ett dugg motiverad att gå ut idag, trots solsken och vår i Stockholm.

(Jag är pyttelite bättre i nacken, men törs verkligen inte ropa några hej än. Men jag tränade inte på friskis varken i lördags eller idag och det kanske är enbart sjukgymnastik jag ska ägna mig åt någon vecka till istället gympa. Förra onsdagen var nacken i ett bedrövligt skick dagen efter träningen men så var det en ny ledare och väldigt många armhävningar också.)

Det var väl det.
Om 54 dagar åker mamma och jag till Cypern.
Tjoho.

2 kommentarer:

Kristina sa...

Åh gud vad härligt med Cypern. Jag ska låstas som att jag inte alls är avundsjuk! ;)

Åsa Hellberg sa...

Jo, var avundsjuk!
Jag ska fixa massor med bilder när jag är där så ni får se hur härligt jag har det:)