Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 2 mars 2017

God morgon.

Drömmar. Idag hade jag fått jobb som matchvärd för något fotbollslag och om jag bara köpte deras matchtröja för 1200 (värd 2000) så var jag välkommen.
Då hade jag precis tömt mitt hem (eller någon annans, just det var lite rörigt) på allsköns djur, bland annat väldigt många kaniner.

Men jag har sovit många timmar. Nio typ. Ändå var jag svintrött när jag vaknade. 
Jag avbokade träningen (som var ett extrapass) och istället tänker jag jobba. Min idé är fortfarande toppen, men som sagt ... den ska presenteras bra också.
Jag fortsätter att jobba på den idag och hoppas att det klickar till så där som det brukar när jag hittar rätt.
Möjligtvis behöver jag läsa igenom det jag har skrivit hittills för att nå dit.

Wohoo.
En bra dag. Så här långt.







2 kommentarer:

Robert W sa...

När man drömmer knasiga drömmar som innehåller en hel del jobbiga aktiviteter, så kan man faktiskt vara sliten när man vaknar. Jättekonstigt!

Åsa Hellberg sa...

Ja, visst är det:)