Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 1 mars 2017

Tillbaka till arbetet.

Men först ska jag träna gympa med mina tanter. Det ska bli mig ett sant nöje.
Jag har gjort mina sjukgymnastövning nu på morgonen (två omgångar kvar idag) och är redo.

Men sen ska jag plocka fram mina filer och anteckningsböcker.
Dels få ned en ny idé som kom häromdagen (jag skriver ned dem och sedan får vi väl se om någon av dem duger den dagen jag ska börja på ett nytt projekt) och därefter plocka fram nian som jag har börjat på.
Jag behöver läsa, sortera och se var jag är någonstans.
Det saknas fortfarande något att hänga upp idén på och jag tänker att det är just det jag ska jobba med nu fram tills manuset på Sonja3 kommer tillbaka från redaktör Lena vilket nog tar ytterligare en och en halv vecka kanske.

Sen ligger ju hela Nikki klar och väntar. Den har redigerats en omgång redan och ska vidare till redaktör, men det är ju ingen som helst panik med den eftersom den är planerad till 2018.

Hurra.
Jag älskar att jobba!


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Du ligger verkligen före :)

Åsa Hellberg sa...

Ja, jag gör ju det tack vare att vi klämde inte Sonja 3 och jag skrev just den så snabbt.