Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 17 maj 2017

Jag sover i vardagsrummet.



I soffan. Fin utsikt, eller hur?
Det går finfint men nacken gillar det inte något särskilt. Men det är nog mer kudden än bädden i sig. Jag kanske ska be receptionen om en till?

Annars då?
Jo tack som den värsta amatör brände jag min rygg igår.
Jag hade förstås solskyddsfaktor på mig, men det är möjligt att jag tvätta bort den när jag fick för mig att det var skönt att bada ... och mer än en gång.
Det var mycket vågor igår och det tilltalar mitt barnsliga jag enormt.

Idag ska jag vara mer rädd om mig så att svidet går över.

Det var väl det.
Tjohej från Cypern.





3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Det förstår jag att du vill sova där, med den utsikten! Jag vet inte vad som hänt med solen, man bränner sig lätt nu, mot aldrig förr... Bada på, tur du blivit gammal och förståndig!

Anonym sa...

Älskar att bada i vågor! Och som jag tidigare har nämnt firade jag min 50-årsdag på samma hotell. Och med samma utsikt :-). Ljuvligt!

Ha en riktigt fin resa!

/MoM

Åsa Hellberg sa...

EvaLotta, jag badade nog bort skyddet. Brukar ju inte göra det annars:)

MoM Då vet du vilket härligt ställe vi är på:)