Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 9 maj 2017

Härligt positiv möte.



Från vänster Sara, som är marknadschef, Marie och Emelie som är PR-ansvariga och utom bild finns Teresa – min förläggare, och Maria – min Agent.
Det blir bra. Teamet är GRYMT stark.

Min sjunde lansering.

I foajén på Bonniers idag träffade jag min allra första förläggare, Hans-Olov Öberg från Kalla Kulor. Jag minns hur jag febrigt – julen 2008 - följde hans blogg när jag hade skickat in ettan, Casanovas kvinna, till förlaget. När han skrev att han hade vaskat fram bra manus ur högen under julledigheten, höll jag på att krevera.

Bara någon vecka senare hörde han av sig med ett erbjudande om utgivning.

Sedan kom succéerna (måste man ju ändå säga) med tvåan och trean –Sonja – och fyran En liten värld och femman Toscana som alla har sålt bra. 
Sexan Gloria har inte haft samma framgång inbundet, men förhoppningsvis hittar den sina läsare nu i pocket.





Och där försvann snöfallet som vräkte ner här i en halvtimma och nu skiner solen.
Jag tar en kopp kaffe till.
Det är ju trots allt tisdag.



5 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Det var nog samma snöfall som skapade julkortssnö (minus vitt på marken) när jag var till Skogås och provianterade.

Men, så synd att Gloria inte nått ut bättre. Det var ju en alldeles ljuvlig bok!

Annika Estassy sa...

Gloria kommer att gå lysande som pocket!

Åsa Hellberg sa...

Inte jämfört med Mina andra, men jämfört med andra böcker generellt så har den gått helt okej. Jag håller en tumme för pocketeten. Tack Elisabet!

Åsa Hellberg sa...

Tack Annika!

cyndi sa...

Ska köpa några Glorior som present :)