Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 15 maj 2017

Solen har just gått ned


Palmerna vajar i den tilltagande vinden. Med värmen som var idag i skuggan (28 grader), är det än så länge bara skönt.

Vi har Mamma badade snabbt när vi kom hit vid fyra, sedan har vi handlat, fikat på balkongen (som inte har sol på eftermiddagen, skönt!) sovit och är nu rätt yra i mössan och ska gå snabbt till restaurangen på hotellet och äta.
Tidigt i säng eftersom vi gick upp mitt i natten.
Allt är därmed som vanligt.

Hoppas att ni mår bra!
Wohooo.




5 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Ha det riktigt skönt!

Simona sa...

Nä, jag tycker du ska komma hem.

Elisabet Nielsen sa...

Nej, den här gången kan jag inte hålla med Simona. När jag var ute i går blev jag så kylslaget regnad på att du nog gör klokt i stanna i solen och värmen tills Maj kommer ihåg att hon är en vårmånad. :)

Linas drake sa...

Hoppas att du får det riktigt skönt!

Läste en rätt rolig sak på nätet:
"Maj är inställt på grund av tekniska problem, vi sänder därför en repris på februari tills vi löst problemet" Pressmeddelande från skitväder.se.

:-D Men idag så skiner solen, i alla fall här och än så länge, fast luftens temperatur förstås är klart sval...

Åsa Hellberg sa...

Tack för hälsningar!