Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 24:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


tisdag 13 juni 2017

Jag mår bättre idag,

det gjorde så himla gott att höra att Jonathan och Linnea ville åka till Kolmården. Det känns också bra att åka på min resa och jag har hängt upp kläder på garderoben som jag ska packa ned i morgon oh printat ut dubbelt av alla dokument (kopiorna ligger i resväskan om någon tar handväskan från mig.)

Jag har låtit bli att titta på bilder idag eftersom jag vet att de får mig ledsen, istället ska jag nu piffa till mig och åka på studentuppvaktning. Först utspring och några timmar senare blir det mottagning då Jonathan ska med.
Jag har bett Helen att inte fråga mig hur jag mår, utan att låtsas som det regnar (vilket det dessutom bokstavligen ska göra.) När folk visar empati blir jag så himla rörd och då är det svårt att stå emot tårarna. Den här dagen handlar om hennes dotter och ingen annan.

Först ska jag åka till Farsta och köpa något att hänga runt hennes hals.
Jag tror att en liten nalle blir bra!

1 kommentar:

regina sa...

Bra.
Och det regnar ju faktiskt.
I allafall här.
Kul med studenter.