Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 3 juni 2017

Lördag ... och jag är ledig idag också verkar det som.

Jag tänker jobba måndag och tisdag, har sagt att min agent ska få en novell på onsdag så jag är tvungen (vilket är både bra och inspirerande.)

Min sommar är annars fylld av redigering (Nikki)  och färdigskrivande av provprojektet (bok 9) jag påbörjade innan redigeringen av Sonja3. Det projektet som jag inte vet om det blir något av eller inte.

Sedan poppar det nya idéer och som vanligt så ser jag mer bilder än har en historia och för att komma ihåg det som kommer upp för jag det i min idébok för att se om det är lika intressant efter ett tag som det är när bilden kommer.
Oftast är det inte det.

Först i sommar ska jag dock lusläsa Sonjas andra chans, efter korrläsningen och före tryckning.
Och skriva klart min novell, då.
Kanske en till.
Vi får se hur produktiv jag har varit när sommaren är över.



1 kommentar:

Linas drake sa...

Är det tänkt att ges ut i en novellsamling, och i så fall tillsammans med andra författare eller en egen så småningom? Kul att du varvar med kortare noveller som break mellan stora långa och ansträngande. Skriver du på ett annat sätt när det är noveller, jag menar håller du dig till genren, eller laborerar du lite? *nyfiken* :-)