Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 14 juli 2017

Den här fina kommer om ett par månader.




Men innan dess tänkte jag se till att få ut exemplar till er som följer mig på bloggen och som har bokbloggar (där innehållet, i merpart i alla fall, handlar om böcker.)
Mejla dina uppgifter på sonjasandrachans@gmail.com, så ska jag försöka få fram några recensionsexemplar.

Den här dagen arbetar jag, men insåg igår att jag nog inte kommer längre i redigeringen än jag har gjort nu. Jag behöver nya ögon på det som jag tycker "är bra", haha. 
Men så är det. Jag förbättrar där jag kan, men det blir så väldigt tydligt den här gången att man som författare har en slags gräns (i alla fall har jag det.) Nu behövs ögon som inte har sett det här innan.
Alltså en redaktör.
Hon ska ju inte ta sig an det förrän någon gång runt mässan, så när jag har redigerat klart den här omgången (troligtvis i helgen) får det ligga fram tills det ska till henne.

I eftermiddag hoppas jag återigen på sol.
Igår var det för kallt både för stranden och balkongen, så jag tog en promenad i centrum, handlade mat och åkte hem och såg klart på flera avsnitt av This is us som jag hade missat, men spelat in
Otroligt bra serie det där. Den har gått på trean, men nu är säsongen slut. Det verkar bli en andra säsong i höst. Det är bra det.

Ungefär så.
Hoppas att ni får en finfin helg, where ever you are!





5 kommentarer:

Linas drake sa...

Tack detsamma!

Eva-Lotta sa...

Finfin helg även till dig. Bokblogg kan jag nog inte räknas till...

Anonym sa...

Hej, nykomling till din blogg här.
Har just slukat din bok Sonjas sista vilja och precis börjat på Sonjas hemlighet. Vill bara tala om jag älskade Sonjas sista vilja.
Jag blir lika glad varje gång jag hittar en ny författare som jag fastnar för och ser här på din blogg att det finns massor mer att läsa.
Återkommer när jag fått upp näsan ur Sonjas hemlighet. :-D

Åsa Hellberg sa...

Hej Bibbi, välkommen hit och tusen tack! :)

Anonym sa...

Jippi!
Det ska bli så roligt att få läsa den!
Sanna