Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 21 juli 2017

Jag kände mig väldigt fin igår.



Med massor av smink, örhängen, svart klänning, svart kimonon och väldigt höga klackar gick jag med sonen – som tycker det är kul när jag ställer till mig lite – på Berns och åt asiatiskt.
Fantastiskt trevligt. Det är så sällan vi ses på tumanhand på det sättet så det var verkligen en helkväll för den här mamman.

Sedan vaknade jag i natt och läste nyheterna om jordskalv i Grekland och kunde inte somna om förrän timmar senare, så idag är jag lite trött.
Men det gör inget. Jag ska bara jobba och sedan gå ut en stund.
Hoppas att alla era också mår bra och att ni - som jag - kan njuta av den kommande helgen.