Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 19 augusti 2017

En gammal kompis från Sälen hade plötsligt en stund över i Stockholm

så hon kom hit ett par timmar.
Vanligtvis bor hon i Italien, och vi sågs senast förra året på Öland där hon är på somrarna.
Hon bor i norra Italien, med ett par timmar till Alperna och en och en halv till Medelhavet.
Någon gång vore det fantastiskt roligt att flyga till Milano, hyra bil där, och sedan ta sig de 20 milen till Lena.
Men det är så mycket som jag tycker skulle vara roligt och en hel del (det mesta faktiskt) begränsas förstås av ekonomin och att jag först och främst behöver äta mat och bo.

Idag ska jag läsa klart Sonja och om ögonen inte blöder vid det laget, ska jag fortsätta på en annan bok som jag gärna vill avsluta.
Det är perfekt läsväder. Jag ställde in tvättiden eftersom det spöregnar och att gå fram och tillbaka till tvättstugan då kändes så där, faktiskt. Däremot är det rent nödvändigt att handla, men jag gör det senare.

Ungefär så, här hos mig en lördag förmiddag.
Nästa vecka börjar jag träna.
Om ni visste vad jag ser fram emot det!

Inga kommentarer: