Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 29 augusti 2017

Jag blev alldeles förskräckt

när en träningskompis hade sett att jag skulle göra ett framträdande på SPF i oktober. Det har inte jag i min kalender och efter oroligt sökande kom vi på att det var samtalet med Annika Estassy, i slutet av november, som min kompis hade sett i pensionärstidningen.
Puh.
Vad förfärligt om folk hade väntat sig att jag skulle komma och så var jag någon annanstans.
Men kom gärna till det samtalet, jag tror att det kan bli hur trevligt som helst!
Två kvinnor, samma ålder, skriver Feelgood.
Jag tror att jag ska intervjua Annika när hennes nästa kommer ut!

Och på tal om föreläsningar och missar: Jag blev dubbelbokad och satt på ett tåg norrut när det uppdagades att jag dagen efter var bokad långt söderut (jag var inte tillfrågad). Det gick helt enkelt inte att lösa då, men jag åkte dit vid ett senare tillfälle.

Nu har jag tränat, köpt en nackkrage som jag tänker behövs när jag ska köra bil framöver och när jag behöver sitta kanske? Jag vet egentligen inte vad den gör för nytta men det är ju när jag sitter som det blir problem (efteråt). Jag tänker att kragen kanske avlastar nacken lite, att jag får hjälp med att hålla upp huvudet.

Typ så.
Nu blir det återigen jobb med synopsis och jag hoppas faktiskt bli klar idag.
Vi får se.

Tjohej så länge!

4 kommentarer:

Kristina sa...

Haha vilken tur att ni redde ut det :)
Jag var på ett författarsamtal med Simona i höstas, som Annika höll i. Så intimt, mysigt och trevligt! Annika var verkligen engagerad och påläst.

Åsa Hellberg sa...

Ja, jag ser verkligen fram emot det!
Hoppas att du kommer!

Kristina sa...

Ni kommer att vara klockrena ihop :)
Jag funderar på det, men jag har biljetter till Books & Dreams i Sthlm, håller tummarna för att kunna lägga vantarna på din nya Sonja då :D

Annika Estassy sa...

Ha ha!