Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 14 augusti 2017

Jag har följt Nashville,på Viaplay, ett tag.

En dramaserie om Nashvilles musikliv, med mängder med bra musik och sångare. 
De tre första säsongerna såg jag för något år sedan, sedan säsong fyra rätt nyligen och nu hade de också släppt säsong fem.
Jag grät mig till sömns igår, jäklar vad de tre sista avsnittet var berörarande! 
Säsong sex får jag nog vänta på, tror inte att den här sänts i USA än.
Ska ni se den så googla inte för mycket innan!

Ps, lärde jag mig något av att se serien? 
MASSOR!




Jag skulle städa igår och det gjorde jag väl på sätt och vis, även om dammsugaren inte är framme än. Jag flyttade möbler. Mormor och morfars skåp fick stå i vardagsrummet istället för i hallen och för att kunna flytta det, fick det tömmas ... Och så fastnade jag i foton som jag la ut flera av på Instagram.

Sedan flyttade jag en spegel, som är stor, från en del av hallen till den delen där skåpet stått så nu kan jag backa in i sovrummet och se mig själv i hel, istället för halvbild. Bra, men min nakna uppenbarelse höll på att skrämma halvt ihjäl mig när jag gick på toa sen igår kväll.
Jag är i alla fall supernöjd. Det blir toppen.

Så nu är hallen fylld av grejer som ska slängas. Tidningshögar, en trasig vas, ett fult gammalt bord som bara har stått i vägen.

Alltså ska jag gå ut med allt det, sedan åka och handla, och i eftermiddag ta tag i förberedelser för att kunna skicka böcker i slutet av veckan.
Sonjas andra chans är på INGÅNG!





Inga kommentarer: