Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 7 augusti 2017

Med Jonathan, Linnea och kusinerna.


Det var sju år sedan Jonathan var hemma på västkusten. Fyra år sedan han såg sina kusiner. Den lille, vid min axel på bilden, var bara ett halvår då. Den lille, som nu snubblade lite på ordet när han sa: min Jotahan. Det var omedelbar kärlek från bådas håll.

Fantastiskt kul att Jonathan och Linnea kunde en hel vecka. Det betydde mycket i kontakten med kusinerna, och att det passade mig så himla bra också. De fick bestämma och jag körde. Eftersom vi bodde på landet hos brorsan måste man ha en bil och varken min son, eller hans flickvän, har körkort.

En jättefin vecka som vi kommer att prata om länge.


2 kommentarer:

Annika Estassy sa...

Vilken härlig bild!

Simona sa...

Vilken fin bild, vad glad jag är för er!