Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 5 september 2017

Äsch,

det går inget bra med min förkylning.
Jaja.
Jag hasade mig iväg och köpte ägg och kaffe i morse i alla fall. Jag är inte ett dugg hungrig men när jag blir det tänker jag att ägg är bra att ha. Och soppa. Igår hittade jag en burk med tomatsoppa längst in i skåpet och idag köpte jag köttsoppa. Bra att ha, åtminstone.

Jaha, det var väl det eftersom det inte har hänt ett skit här sedan jag sa något senast. Och något annat orkar jag inte prata om eftersom jag för stunden är lite tjurig. Det kommer att gå över fort. Det räcker att tänka på att det kunde vart värre.

Nu ska jag dricka mer kaffe.
Wohooo

4 kommentarer:

cyndi sa...

Bli frisk.
Sympatitjurar lite.
med kaffekopp.

Åsa Hellberg sa...

Tack!!!

Eva-Lotta sa...

Har en lika förkyld dotter med liten son här. De behövde lite avlastning, men jag hoppas slipa smittan! Krya på dig och trösta dig lite med nya mobilen!

Elisabet Nielsen sa...

Sympati!