Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 19 september 2017

Se så fina blommor jag fick av Simona igår!



Idag är det vardag igen och jag undrar varför Bokus och Adlibris inte har släppt boken. Det står 18:e på båda sajterna och de brukar väl släppa den dagen?
Jaja.
Släpps gör den.
Hurra!

Jag fick feedback på NIKKI igår. Överlag väldigt bra, det känns som om det mest är detaljer som ska styras upp och jag tänker nog börja med det på lördag så får det bli projektet fram till och med onsdag, för på torsdag tidigt tidigt åker jag till mässan. Jag valde en supertidig avgång (med tåg) för att kunna promenera lite i Göteborg innan allt drar igång med ännu ett Books and dreams.

Innan tisdag måste jag också ta tag i "spackelsituationen" i mina tak. Det är en hel del som har hängt där som inte gör det längre.

Det var väl det.
Rött eller svart kväll, det är just nu det stora frågan.



4 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Så fina!

Jag har märkt på Bokus att vissa böcker, av oförklarliga skäl, ibland släpar efter. Speciellt gällde det en bok av Tessa Dare, som fortfarande tre veckor efter angivet utgivningsdatum var angiven som "Bevaka".

Kristina sa...

Jag röstar på rött! :)

Eva-Lotta sa...

Ta rött, säger även jag!

Carina Fogelberg sa...

Jag beställde från Adlibris och den kom idag:) /Carina