Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 4 september 2017

Jag var så himla nöjd med att ha beställt mat från Mathem som kommer idag,

men nu kom jag på att jag har glömt KAFFE.
Kanske det viktigaste av allt.
Å andra sidan dricker jag en kopp nu och det är ju inte som om jag känner vad jag dricker, direkt. Jag har mindre gott kaffe i något skåp och kanske ska passa på att dricka upp det nu när smaklökarna är borta.

Så planen för dagen är att ta emot maten och om nu min nya mobiltelefon skulle komma så tänker jag på ett eller annat sätt ta mig till Farsta och hämta den, igår hade jag nästan 39 grader till sist men hoppas att det är bättre idag.
Jag kunde köpa alvedon och nässpray genom Mathem. Galet bra eller hur?

Det var väl det.
Nu tror jag faktiskt att jag ska lägga mig i sängen igen.

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag tror inte Kanjang hade varit försent, men visst ska man börja så fort man kan. De gånger jag kommer ihåg att det finns, då går det över på ett par dagar! Så dumt att glömma kaffe! Men tur det var nu, om du ändå inte smakar vad det är du dricker. Håller tummarna att din telefon kommer idag!

Linas drake sa...

Så bra med Mathem! Hoppas du kryar på dig fort!