Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 24 september 2017

RyggskottsÅsa

ligger på alla fyra i förrådet, som by the way är så fyllt att man knappt kommer, för att försöka komma på varför inte min printer vill samarbeta.
Jag har liksom inte TID med att den bråkar just nu.

Jag har fått en fråga från skattemyndigheten som jag inte riktigt vet vad jag ska svara på men fick så himla vänlig och bra hjälp i torsdags (varför tror man att man ska bli avfärdad som korkad, det är skammen tror jag, den förbenade skammen ...), och jag ska återkomma till dem i morgon med nuffror och det hade varit så oändligt mycket lättare om jag kunde PRINTA!
Den har hållit i ett par år, kanske dags för den att packa ihop.
Men bara inte idag!

Jag måste också börja städa undan för visning och var jag ska göra av allt vet jag faktiskt inte.
Kan man hoppas på att folk som kommer hit har vett nog att INTE öppna garderober?

I morgon ska jag spackla och på tisdag dra en dammsugare innan de kommer. Först besiktning och sedan typ 25 hyresspekulanter.
Jag längtar redan nu till tisdag kväll!



5 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Jo, men visst brukar allting komma på en gång? Lycka till med alltsammans.

Simona sa...

Gaah vad jobbigt det låter.

Annika Estassy sa...

Bortsett från att man vill ha det fint när folk ska komma hem till en, behöver du egentligen inte fixa så mycket. Det gjorde i varje fall inte vi när vi skulle släppa vår hyresrätt.

Åsa Hellberg sa...

Tack Annika,!

Eva-Lotta sa...

Jag tror folk tittar i garderober, skåp, allt! Lycka till!