Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 14 september 2017

Träning idag,

minsann. Det har jag inte gjort sedan dagen innan jag blev sjuk, så två veckor sedan idag. Och det behövs. Jag hade ont i ryggen idag när jag vaknade.

Men först ska jag lämna bilen på service. Den behöver ny olja och nytt filter. Hon ska ju köras en hel del framöver, den gamla gumman, och då behövs det.
I Farsta, den här gången. Jag har ju anlitat en verkstad på Söder, men det är så oerhört mycket mer behändigt att ha en här.
Nu lämnar jag och promenerar till gymmet.
Och sedan tar jag bussen och hämtar den när den här klar, när det nu blir.

Annars ska jag jobba lite, men också läsa.

Jag går fortfarande runt och VÄNTAR på en massa saker och det är inte min grej, det frestar på mitt tålamod. Pang pang pang, så vill jag att saker och ting ska vara klara.
Det är väl en lektion, kan jag tänka. En jag säkerligen behöver.

Det var det.
Möjligtvis hörs vi senare.
Tjingeling!











Inga kommentarer: