Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 5 oktober 2017

Vilken fin turné jag är ute på.

Här smyger jag bakom och fotar.


Idag åkte jag tidigt från Västervik, tänkte åka hem ett par timmar innan jag åkte till Gävle, men jag bestämde om.Åkte direkt, tog in på hotell, för jag insåg att jag nog skulle vara för trött för att köra hem vid åtta-tiden på kvällen.
Så nu sitter jag i min hotellsäng efter en härlig fullsatt föreläsning på Forsbacka bibliotek utanför Gävle, ska se Wahlgrens värld, och åker hem i morgon förmiddag.
Mycket bra idé.

I helgen är jag ledig, på måndag ska jag tvätta, och på tisdag åker jag till Skåne.
Hej, vad det går!

3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Där har du nytta av mitt ord, ja mitt och mitt, det finns i danskan och norskan. Att ombestämma sig. Det är ett mycket användbart ord! Det är min danska kompis som säger det, jag har tagit till mig det och använder det mer och mer!
Vi får se hur det blir med Båstad för min del, har kommit en del emellan, men jag har inte gett upp än!

Elisabet Nielsen sa...

Härligt, Åsa! Och det låter som ett klokt beslut att stanna i Gävle, var rädd om dig på turnén.

Simona sa...

Vad härligt det ser ut! Bra turné!