Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 29 oktober 2017

I det här lilla huset,


som sitter ihop med min lillebrors familjs, har jag bott i när jag var hemma på västkusten. Det ligger strax utanför Tanumshede, två mil från Fjällbacka.

Jag har satt Åsaprägel på det nu, med pifferier, ljus och mattor. "Ett hotellrum", sa brorsan om det och om det var bra eller inte vet jag inte riktigt, haha. Men jag gillar och kan tänka mig att bo och jobba där en vecka om jag bara får in bredband (finns förberett) och ett skrivbord att stå bakom. 
Det behöver ju verkligen inte vara ett höj- och sänkbart.

Det var väl det.
Söndag, jag är hemma ledig. Måste väl handla lite men det är allt.
Wohoo.











2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Trodde du hade bott i insektshotellet ;) Så bra med en så fin "gäststuga"!

Åsa Hellberg sa...

Ja, verkligen perfekt!
Vi samsas, jag och bina.