Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 9 oktober 2017

Vi såg Borg,



åt lunch och strosade runt i ett rätt fullpackat Mall of Scandinavia.
Naturligtvis tittade vi jag på kuddar. Jag skulle vilja gå så långt som att säga att det är en av det viktigaste strosmålen man kan ha. Kuddaffären. Här representerad av Room.

Filmen då?
Jättebra!
Sådär tyckte Linnéa (men också att den tog sig mot slutet), men Jonathan var oerhört berörd och kunde identifiera sig med Borgs kämpande och vilja att bli bäst.
Jag tyckte om den och att den var otroligt väl uppbyggd. En central händelse – Wimbledon 1980 – som motor, som man sedan cirkulerade runt med tillbakablickar. Nästan som i en bok. 
Well done Ronnie Sandahl som skrev manus!

Idag tvätt, packning, nagelvård och annat groooming. I morgon drar Hellberg till Skåne!
Häng med på instagram:
https://www.instagram.com/asahellberg/


1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Riktigt så bra tyckte inte vi att den var. Men man fick stor inblick i hur psykiskt dåligt´han mådde emellanåt, vilket man inte vetat!