Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 20 oktober 2017

Man blir bättre med tiden,

det är helt sant.

Jag själv skriver så väldans mycket bättre nu än när jag skrev Casanova och första Sonjan, och det är härligt att jobba när jag känner att det verkligen är så.
Vilken historia man sedan gillar bäst är ju en smaksak. Väldigt många håller första Sonjan högt, men de bästa omdömena jag har fått någonsin kommer nu för Sonjas andra chnas. Jag är så otroligt glad för det!
Tusen tack till alla er som har bidragit!

Och på tal om mina böcker: I Småland var det väldigt många, oberoende av varandra, som tyckte om En liten värld och frågade mycket om den, vilket var kul. Det är hittills min näst mest sålda bok (efter första Sonjan).
Själv gillar jag alla mina böcker på olika sätt.
Men Nikki är favvisen just nu.
Tur, eftersom det är den jag redigerar!

Nu tar jag fredagkväll, i morgon ska jag upp tidigt.
Hoppas att ni får en fin helg.Vi hörs när jag är tillbaka från Sala.


1 kommentar:

Anonym sa...

Önskar dig en lyckad tripp. Sanna