Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 20 oktober 2017

Mitt huvud är i fullständigt spinn

och i natt att har ett flygplan landat i min lägenhet. En jättemaskin som gled genom taket och sedan vidare ned i golvet. Piloten hade gjort ett misstag – landat tre meter fel – vilket gjorde att en vinge skrapade upp en vägg inne i lägenheten men enligt mina flygkompisar var det lätt åtgärdat ... och att han skulle köra genom lägenheten var inget konstigt. Det var som det skulle vara. Jag stod vid sidan i lägenheten och tittade på.

Troligtvis för att jag tänker förfärligt mycket på nya lägenheten. Och nej, jag har fortfarande inte skrivit på kontraktet. Stockholmshem har inte hört av sig efter mitt  senaste mejl förra veckan. Det är en ren formalitet, men jag vill få det gjort så att jag kan börja planera mina väldigt upptagna dagar.
Och anmäla flytt.
El.
Säga upp Comhem som inte finns i nya lägenheten.
Boka flytt och städning.
Det är ju massor som behövs göras och exakt 6 veckor kvar (och en massa jobb samtidigt), så på måndag måste jag kontakta någon annan på bostadsbolaget för jag blir lite för oplanerad för att det ska passa mig som före detta utbränd ... struktur är det bästa jag vet.

Det var dagens gnäll.

I morgon åker Fårdan och jag till Sala.
Det ser jag fram emot som tusan!

Och nu ska jag jobba.
Jag har fyra dagar på mig med resten av den här redigeringen.
Nästa onsdag drar jag till Västkusten!
Wohoo!

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Blir lite smått bullrigt om flygplanen ska flyga genom din lägenhet då och då... Men du kan ta dig snabbt från ena stället till det andra då! Tänk vad man kan drömma :D