Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 20 november 2017

Lampor lampor lampor




Belysning, så himla viktigt, eller hur?
Jag är supenöjd med kökslamporna från Ikea. Stilrena och enkla att sätta upp. Och till mina 90-kronors bokhyllor köpte jag också belysning. Blir nog mysigt, tror jag. Den går att dimma. Betydligt dyrare än hyllorna ...

I  hallen hänger samma gamla favvis som har hängt med mig i evigheter.
Jag har en gammal lampa från mitt föräldrahem som ger att galet bra städljus, och om den ska sitta i vardagsrummet eller i sovrummet får jag se. Upp ska den i alla fall.

Jag tänker så långt som möjligt använda 3-5 kartonger (det får plats i Fårdan) som jag tömmer och fyller. Ju mer jag kan få över innan flytten om exakt två veckor, desto bättre. Förra flytten hade jag hjälp av mitt ex, och som solokvist får man helt enkelt planera lite mer. 
Än så länge känns det som om jag har koll.

Wohoo.



3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Gillar dina kökslampor! Och bra med belysning i hyllorna, gör ju inget att den kostar lite när hyllorna var billiga!

Elisabet Nielsen sa...

Måste säga att det blev väldigt läckert med bokhyllorna under bardisken. Ser ut som en skräddarsydd lösning - och belysningen i den höjer intrycket ytterligare ett snäpp. Ibland visar sig de originella lösningarna vara de allra bästa.

Simona sa...

Väldigt snyggt!