Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 3 november 2017

Frissa och jobb, det är så den här dagen kommer att se ut.

Mitt hår är bedrövligt just nu och behöver verkligen en uppfräschning av både färg och en sax.
Men sen ska jag som sagt, jobba. Och hela dagen i morgon. En stund på söndag, för sedan ska jag träffa Jonathan och Linnea och vi ska gå på bio.

Veckan efter är bara jobb. Inte en grej inplanerad förrän veckan efter då tre-fyra dagar går bort eftersom jag ska till Dalarna och Gästrikland.
Jag hade ju tänkt ta mina nya skidor till Sälen men jag hinner inte eftersom ska vara i Gävle klockan 11 nästa förmiddag. Det blir lite för tajt.
Jaja.
Jag ska åka en annan gång, så det så.

Vi hörs!

Inga kommentarer: