Fastställt höstprogram

Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 25:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


torsdag 11 januari 2018

Jag provar BookBeat i en månad.

Och jäklar vad mycket roligare det blir att promenera med en bra bok i lurarna. Jag har provat ett par böcker som tappade mig direkt, som säkert är bättre att läsa i papper (för mig), men jag lyssnade på Simonas Överenskommelser med Mirja Turestedt och sedan började jag på en annan som hon också läste och hon är en snorbra uppläsare. Okänd för mig, så det var kul.

Just nu lyssnar jag på Zlatan, suveränt upplöst av Jonas Malmsjö. Benen rör sig framåt utan att tänka på att det egentligen är rätt tråkigt att promenera.

Idag ska jag på årets andra friskispass, och det kan ju vara bra med tanke på att jag ska åka skidor om en och en halv vecka. Benmusklerna är inte i toppskick om vi säger så.
Men jag ska knata i trappor och träna fram till dess, för det är mycket roligare att åka slalom om man har lite styrka i benen.

I morgon avslutar jag nog redigeringen av Ett oväntat besök, sedan har jag helgen på mig att skumma igenom det innan jag skickar det till Kerstin.
Jag ska förstås jobba i Sälen också, men om det blir korrläsning av Ett oväntat besök, eller uppstart av hemliga projektet, vet jag inte än .... jag lever i spänningens tider.


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Lyssnar som sagt på Johannes Brost. Bara vid promenad. Orkar inte koncentrera mig, kaos på alla plan.

Åsa Hellberg sa...

Ah, okej. Jag kanske ska lyssna på den också framöver!