Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 16 februari 2018

Fredag, och idag är jag så galet sugen på att jobba.

Jag vaknade yster.
Jag ska äta, duscha, dutta på lite parfym, sätta på mig en pyjamas och gympadojor och ställa mig bakom datorn i sovrummet klockan 10.00.
Wohoo.

Överlag känner jag en enorm arbetslust. Jag tycker att ungdomsromanen är jätterolig att skriva, ser enormt mycket fram emot att skriva nästa vuxenroman och möjligtvis kan mitt hobbyprojekt också bli något någon gång. Så fullt upp, and I löv it.

Men just nu är det bara fokus på ungdom.
Jag tar hjälp av Jonathan och Linnea, för ibland vet jag inte riktigt vad man säger i den åldern. Det kan vara något så enkelt som vänner.
Säger man vänner? Polare? Kompisar?

Vänner och kompisar visar det sig.
Men det kan också skilja sig åt beroende på vem man pratar med.
Väninnor säger bara mammor och tanter, men det visste jag redan.

Det var det.
NU SÅ!



2 kommentarer:

Anna Christina sa...

Parfym, pyjamas och gympadojor. Perfekt skrivarstass. ☺️

Åsa Hellberg sa...

Visst är det! :)