Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 1 februari 2018

Igår mejlade jag Stockholmshem

och idag ringde en Gunilla tillbaka. Ni vet en sådan där kvinna som älskar sitt jobb, som brinner för service och som bara fixar utan några som helst problem.
Fasiken vad glad jag blir när jag bemöts av sånt.

Nu har vi fixat helt nya ugnsplåtar, nytt lås  (det får alla nyinflyttade om de vill) och fix av en glasskärm på fläktkåpan som har lossnat innan jag flyttade in (någon kommer och fixar det i morgon bitti!) och nästa vecka kommer någon och mäter balkongen för eventuell inglasning.

Tjoffpoff, så hade Gunilla löst alltihop.

Tänk om jag kan få det inglasat här på min 7:e våning, det vore fantastiskt och absolut värt extrakostnaden som det blir.

Åh, håll en tumme för att det funkar!

Stockholmshem visar sig vara lika grymma som jag upplevde att mitt förra bostadsbolag var.
Hurra.
Jag blev på ett strålande humör efter det där samtalet!

NU måste jag jobba!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Vilken service! Så skönt när det händer saker bums!

Elisabet Nielsen sa...

Så bra! Det är så skönt när saker blir åtgärdade snabbt och utan krångel.