Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 12 februari 2018

Jag blev så stuptrött efter

halva arbetsdagen att jag la mig ett par timmar och efter det har jag inte kommit igång igen. Det får vara okej. Jag kan ta i mer än jag hade trott i morgon, eftersom eftermiddagens grej som jag skulle på är inställd.
I morgon måste jag också tvätta.
Jag rantar ju runt här i ungefär samma plagg varje dag, och det är först när trosor och strumpor tar slut som jag inser att det nog är dags.

Under tiden jag slumrade vann Sebastian Samuelsson ett silver i skidskyttejaktstarten. Såg ni? Jag tittade det efteråt, och det var lika spännande och berörande då trots att jag visste hur det skulle gå.
Idrott kan ju vara så himla kul att titta på!

Det var det.
Måndag.
Bra dag så här långt.




2 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Känner så väl igen det där. Stundande troskris i byrålådan brukar vara orsak till de flesta av mina tvättstugebokningar.

Åsa Hellberg sa...

Haha, ja, jag misstänkte att det var så hos fler än hos mig :)