Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 3 februari 2018

Jag hade glömt att det var idag som jag ska på bio,

så jag bokade av jympan vilket inte var så svårt val eftersom jag hade "hals-känning" när jag la mig (men som är borta nu).
Någon del av dagen måste jag jobba och det blir alltså nu och kanske en skvätt ikväll (beroende på hur det går idag).

Jag känner mig lite nervös för att jag inte ska komma igång. Det är mest det som det handlar om just nu, men kommer jag bara över det hoppas och tror jag att det rullar på (av erfarenhet vet jag ju det nu).
Det är det långa uppehållet som spökar. Senast jag skrev något på det här, hemliga, manuset var den 15 november.
Nåväl.
Jag står nu och kollar alla sajter som jag gör varje morgon, men ska sätta mig i soffan när jag börjar skriva strax. Sedan får jag växla mellan sitta och stå under dagarna framöver. Inget av det är ju bra i längden utan det bästa sägs vara att variera.

Nu lite äggröra, men sen så ska jag skriva.
Iiiiiiiii.


1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Hoppas orden flyter lätt!