Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 28 februari 2018

Jag har just pulsat i 30 meter till Ica,

men insåg när jag kom hem att jag hade flera grejer som måste postas och det betyder att jag måste ut igen och gå lite längre. Brevlådan ligger vid vattnet, 2-300 meter härifrån.
Men jag har bra stövlar, det känns inte lika kallt idag trots 10 minusgrader och det tar kanske 10 minuter fram och tillbaka till lådan.

Jag åt frukost först.
Fröknäcke med goudaost.
Så himla gott. Min favvis just nu.
Till mellis kommer jag att äta frukt.
Min kropp är rätt bra på att säga vad den behöver och frukt är en sådan grej.
När jag är strikt med lchf låter jag bli, men just nu är jag mer moderat och då är frukt perfekt och något jag längtar efter.
Min mage styr rätt mycket vad jag petar i mig och frukt och fröknäcke funkar finfint.

Det var dagens mat.
Nu promenad och sedan jobbjobbjobb.

Inga kommentarer: