Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 13 februari 2018

Vilken hysterisk dag, jag är helt slut.

Efter tvättstugan kom jag på att det var redovisningsdag av moms idag (det visade sig vara igår, och jag hade verkligen ingen koll den här månaden, fan), i alla fall så var det ju bara att sätta igång med det.
Men så räknade mitt program inte som jag räknade men när jag la in mina siffror hos skatteverket så protesterades det vilt där, men programsiffrorna funkade perfekt, vilket är jättekonstigt och det känns som jag betalar betydligt mer moms än jag ska den här gången.
Jag har hållit på med det där fram till nu och då var jag hungrig redan halv fem ... Jag har slitit mitt hååååår, känns det som.

Tack och lov gjorde jag klart mitt samarbetsfilm tidigare idag, för den tog ju också en liten stund att fixa (till instagram).

Jaja, den här dagen kom livet emellan.
I morgon jobbar jag igen och därmed är träningen inställd. Jag kan inte vara borta mer än en dag (som jag var idag).
Om jag jobbar bra i morgon får jag  vara med på torsdagspasset istället.
Inget tjoho idag alls.




Inga kommentarer: