Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 21 februari 2018

Vissa saker i garderoben går bara inte att göra sig av med.

Trots att jag med största sannolikhet aldrig kommer att kunna ha det igen.
En mockajacka från Karen Millen översållad med fransar. En jumpsuit från samma ställe som jag hade på en bokmässemiddag för några år sedan men där bysten nu väller ut och gör att den ser vulgär ut istället för skitsnygg.
Buhu. Jag kommer aldrig att vänja mig vid mina numera stora bröst.

Är ni bra på att göra er av med kläder?

Medan ni funderar på det, så tar jag fram mitt manus.
Efter att ha gjort allt annat igår, fick jag till sist ihop tusen ord men det räcker på långa vägar inte, så idag måste jag dubbla den siffran.
Kom igen nu Åsa. Kämpa!
8 dagar kvar i februari, 15 dagar i mars gör totalt 23 dagar till deadline
Jag borde hinna!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Det är tråkigt att få stora bröst plötsligt, det håller jag med om.

Anonym sa...

En del kläder går hur bra som helst att göra sig av med men andra inte. De som är svåra att gör sig av med har oftast något slags minne med sig.
Sanna