Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 3 februari 2018

Yes box.

Det funkade och jag är nöjd med dagens jobb. Jag ska kolla lite till när jag kommer hem igen.
Nu har jag slängt i mig lunch (ungefär samma som jag alltid äter; grönsaker, kyckling och idag med bea). Jag tycker att det är godare med varma grönsaker på vintern så då köper jag gärna alla möjliga varianter från Findus som man antingen kan steka eller micra. Idag bestod de av blomkål, morötter och någon slags bönor. Jättegott och 4 minuter i micron. Mer än 10 minuter orkar jag sällan på lunchen.

Dags för ögon, kläder och bil till Solna. Jag är sugen på att köra idag.
Vi ska på bio och så här dags är perfekt för mig. Då orkar jag eventuell jobba lite när jag kommer hem och så är det ju MELLO idag.
Jag älskar Melodifestivalen, har alltid gjort.
Det var en högtidsstund att äta middag med Christer Björkman (mycket sympatisk man) under bokmässan och höra honom berätta lite om festivalen.

Ikväll kommer jag sedvanligt att messa med Eva, min väninna som jag alltid ser festivalen med på distans. Hon är en fena på att plocka vinnare, vi får väl se vad hon säger ikväll.

Hoppas att ni får en fin helg!


1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Det var verkligen ingen hit, men rätt som gick till final. John är riktigt bra.