Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 23 mars 2018

Det är så tröttsamt det där med reserverade belopp.

Nu hände det i London igen.
Man reserverade ett belopp på mitt kort när jag checkade in och när jag checkade ut debiterades jag ett annat belopp och de första ligger kvar som en reservering på kontot.
TUR att jag hade fyllt på med mer pengar, för annars hade det blivit panik nu när jag har ytterligare ett hotellrum att betala.

Så tipset till mig själv är att betala rummet direkt vid ankomst istället för när jag checkar ut, om jag inte vill att 5000 ska låsas i en vecka eller vad det nu kan ta.

Nu ligger jag i min säng och tänker ligga kvar här och kolla Lets dance.


Fy så så hemskt med Frankrike, ser det nu på Rapport.
I jämförelse är förstås min irritation bara fånig.

Var rädda om er!


Inga kommentarer: