Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 15 mars 2018

Klar och i morgon skickar jag det till min nya förläggare, Karin.

Jag har inte hört något från Jonathan och Linnea om manuset, men det beror nog på att de inte har hunnit läsa. Jag blev själv rätt berörd när jag skrev slutet och det är bra, tänker jag.
Det ska bli kul och intressant (och för jävligt) att få feedback från förlaget.
Iiiii.
Bra jobbat Hellberg.

I morgon skulle jag ha tvättat klockan tio och vad supernöjd med den tiden. Nu visar det sig att jag hade bokat IDAG klockan tio, så nu fick jag en tid klockan ett i morgon istället vilket jag ju får ta men OM jag vaknar sju tänker jag se om det kanske finns någon tid ledig då.
Det är så jäkla skönt att bli av med det där.
När jag får råd ska jag verkligen köpa en tvättmaskin.

Jag hade tänkt bo på Hyatt i London, samma hotell som jag har skrivit om i tre Sonjaböcker - hotellet där Susannes Michael är chef. Men jag avbokade det och ska istället bo där jag nästan alltid bor, på Melia White house (som nog var med i Sonjas hemlighet, om jag inte minns fel).
Prisskillnaden var ... en tvättmaskin, eller någon annan fin present som man kan ge till sig när man har skrivit klart en bok och förhandlat klart ännu ett projekt.
Jag har kallat det min stickning, ett skrivprojekt jag har pysslat med några kvällar, och trodde aldrig att det skulle bli något av den.
Men det blir det.
Hurra för det också!

Semiledig i morgon, åka till Norrköping på lördag och HELT LEDIG på söndag då jag ska raka benen och färja ögonbrynen.
Man vet ju aldrig om man behöver vifta med dem i London.

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Grattis! Håller tummarna du kniper en tidigare tvätt-tid.